-
سه شنبه, ۲۹ آبان ۱۳۹۷، ۰۳:۱۸ ب.ظ
-
۱۳۱۸
استفاده از شاخهای اینستاگرامی متأسفانه از رسانه ملی آغاز شد و از پیشروان این موضوع میتوان به رامبد جوان و برنامه «خندوانه» اشاره کرد. این برنامه با قبول برخی از شاخهای اینستاگرامی و اعتبار بخشیدن به این افراد، باعث شد که این بدعت وارد سینمای ایران هم بشود.
حالا افرادی که رستورانگردی میکنند، دابسمش میسازند یا کلیپهای کوتاه هجوآمیز تولید میکنند، به دلیل داشتن تعداد زیادی دنبالکننده (فالوور) به پروژههای سینمایی دعوت میشوند و باید منتظر نسل جدیدی از نابازیگران کمهنر اما پرفالوور در سینما باشیم. سینمای ایران با همین دستفرمان پیش برود، چندی دیگر هنجارشکنان اینستاگرامی را هم به کار دعوت میکند!
انتخاب بازیگر از اینستاگرام پیامدهای بسیار منفی را در پی خواهد داشت و باعث میشود سیل عظیمی از دوستداران عرصه سینما، سعی کنند خود را با انتشار انواع کلیپهای هجو به شاخ اینستاگرامی تبدیل کنند تا شاید بتوانند از این دریچه خود را به سینمایی ایران برسانند.
از جمله عناصری که باعث شده است که بسیاری از این افراد پرطرفدار در اینستاگرام به شاخ اینستاگرامی تبدیل شود، رعایت نکردن ادب، اخلاق اجتماعی و عفت زبان در این شبکه اجتماعی است.
امروز بیماری عجیب افراد در شبکههای اجتماعی، بخصوص اینستاگرام، شهوت دیده شدن است، شهوتی دیده شدنی که نه تنها شاخهای اینستاگرامی، بلکه بسیاری از تهیهکنندگان سینمای ایران نیز به این بیماری دچار هستند. تهیهکنندگانی که تنها از گیشه سینمای ایران پول میخواهند و جز پول چیز دیگری نمیخواهند. شاید اگر نظام کشورمان جمهوری اسلامی نبود، این تهیهکنندگان با نمایش آثار مبتذلتر و جنسی، سعی میکردند که پول بیشتری از سینمای ایران در بیاورند.
دست آخر باید گفت که سینمای ایران امروز مانند زمین حاصلخیزی که در آن علف هرز میکاریم و این تعدد کاشت علف هرز، دست آخر خاک پاک سینمایی ایران را نیز لمیزرع میکند.